Menubalk

Dit artikel omschrijft de werking van de menubalk van VerzuimSignaal.

De menubalk werkt door middel van tabbladen. Onder elk tabblad bevinden zich de functionaliteiten en overzichten die je beschikbaar hebt in de applicatie.

Tip: het logo en de kleuren van de menubalk kunnen door ons aangepast worden naar de eigen huisstijl. Als je de eigen look&feel wilt toepassen in de applicatie kun je contact opnemen met onze servicedesk.

Tabblad vandaag
Als je op dit tabblad klikt word je automatisch teruggestuurd naar het VerzuimSignaal Dashboard.
Verder bevindt zich onder dit tabblad het Postvak en de Planningsagenda.

Tabblad Werknemers
Als je inlogt komt je standaard terecht op dit tabblad aangezien de meest gebruikte functionaliteiten onder vallen zoals:

Werknemer zoeken
Werknemer toevoegen
Werknemer muteren
Werknemers uit dienst
Werknemers importeren
Werknemers exporteren
Agenda afspraken
Ziek melden
Hersteld melden
Zwanger melden
Overige protocollen
WGA melden

Tabblad Dossiers
Het tabblad dossier bevat alle dossier gerelateerde functionaliteiten zoals:

Openstaande dossiers
Gesloten dossiers
Alle dossiers
Laatst bewerkte dossiers
Recent bekeken
Notities
Nieuwe meldingen

Tabblad Taken
In het tabblad taken vindt u overzichten waarin uw openstaande of afgeronde taken staan.
Het tabblad bevat de volgende overzichten:

Openstaande taken
Afgeronde taken
Openstaande bedrijfstaken
Afgeronde bedrijfstaken

Tabblad Werkgevers
In dit tabblad vindt u alle functionaliteiten met betrekking tot uw klantenpopulatie of bedrijvenstructuur.

Werkgever zoeken
Werkgever toevoegen
Werkgevers importeren en exporteren
Inactieve contracten
Geselecteerde protocollen
Organisatiestructuur

Tabblad Rapportage
In dit tabblad bevindt zich alle rapportage en statistiek mogelijkheden. Ook kunt u hier management informatie uitdraaien.

Management
Informatie analyse
UWV meldingen
Statistieken
Rapporten
Aantallen