Nieuwe meldingen

Het overzicht Nieuwe meldingen toont van nieuw naar oud welke verzuimmeldingen het laatst zijn ingevoerd en door welke gebruiker dit is gedaan. Het is een handig overzicht voor gebruikers die elke dag snel een overzicht willen hebben van alle nieuwe verzuimmeldingen die in VerzuimSignaal geregistreerd zijn.

Om het overzicht te openen, klik je in de menubalk van VerzuimSignaal op tabblad Dossiers en vervolgens op Nieuwe meldingen.

Alle laatst gemelde verzuimmeldingen waarvoor je bent geautoriseerd, worden getoond. In het overzicht krijg je in verschillende kolommen informatie over onder andere de startdatum van de melding, het type melding en de verzuimreden.

De belangrijkste kolommen zijn Datum melding en Gebruiker. Onder deze kolommen zie je op welke datum en tijdstip een specifieke gebruiker de verzuimmelding heeft ingevoerd. Standaard is het overzicht gesorteerd op de kolom Datum melding, aflopend van nieuw naar oud.

Icoontjes

Links voor de naam van de werknemer wordt met een icoontje aangegeven om welk soort dossier het gaat. Hieronder volgt een uitleg per icoontje.

Ziek of ziekte ten gevolge van zwangerschap.
Hersteld gemeld dossier.
Zwangerschapsdossier.
Overig protocol. Dit kan een adoptie of orgaandonatie protocol zijn of een protocol wat je zelf hebt ingericht.
Preventief dossier.
WGA dossier.

Tip: Als je niet weet wat een icoontje betekent, dan kun je met de muis op het icoontje gaan staan zonder het icoontje aan te klikken. Er zal een mouse-over verschijnen met de betekenis van het icoontje.