Werknemer zoeken

In dit artikel beschrijven we hoe je  eenvoudig werknemers kunt vinden in VerzuimSignaal.

Er zijn verschillende manieren om een werknemer te zoeken.

Snelzoeken

De functionaliteit snelzoeken bevindt zich in het linker navigatie kader van de applicatie. Via snelzoeken kun je versneld zoeken naar één van de werknemers.
Voer een zoekterm in (achternaam, BSN-nummer, adres, woonplaats, etc.) en druk op Enter of klik op het vergrootglas blobid0.png

De zoekresultaten worden getoond in het overzicht Werknemer zoeken.
Als er geen zoekresultaten gevonden zijn kunt u gelijk het filter blobid1.png  gebruiken bij Werknemer zoeken om uw zoekopdracht te verfijnen.

Werknemer zoeken

Je kunt ook werknemers zoeken door te klikken op het tabblad Werknemers in de menubalk van VerzuimSignaal. Onder dit tabblad klikt u op Werknemer zoeken. De werknemers waarvoor je geautoriseerd bent worden getoond.

Op het overzicht worden standaard maximaal 50 werknemers getoond.
Als je geautoriseerd bent voor meer dan 50 werknemers dan worden de resultaten in pagina's verdeeld.

De pagina's vindt je rechts onderin. Je kunt op die plek ook klikken op Toon alle om alle werknemers op 1 pagina te tonen. Het inladen kan even duren, afhankelijk van het aantal werknemers.

In de bovenste zoekbalk kun je een snelle zoekopdracht invullen.

Voor het verfijnde zoeken, of filteren binnen de werknemer populatie klik je rechts bovenin het overzicht op Filter blobid1.png. Wat je instelt in het filter blijft bewaard in jouw gebruikersaccount zodat het filter niet steeds opnieuw hoeft te worden ingesteld.

Als je naar beneden scrollt kunt je het ingestelde filter opslaan en een naam geven. Er verschijnt vervolgens een knop in de onderste grijze balk van het overzicht waarmee je op ieder gewenst moment het opgeslagen filter kunt terughalen.
Je kunt meerdere filters opslaan en zo eenvoudig switchen tussen filters die je regelmatig gebruikt.

Zoeken via Organisatiestructuur

Als je precies weet waar een werknemer werkzaam is, kun je ook door de Organisatiestructuur browsen om een werknemer te vinden.

Je klikt op het bolletje voor een holding Zwart_holding_bolletje.png of bedrijf blobid4.png om de afdelingen van de werkgever te tonen. Klik vervolgens op het bolletje voor de afdeling blobid5.png om de werknemers te tonen.

Tip: Kunt u een werknemer niet vinden en weet u zeker dat de werknemer in applicatie toegevoegd is? Wellicht is het dienstverband van de werknemer verlopen. Probeert u eens te zoeken bij Werknemers uit dienst