Geselecteerde protocollen

Met het overzicht Geselecteerde protocollen kun je eenvoudig zien welke protocollen gebruikt worden bij bedrijven en klanten in jouw VerzuimSignaal omgeving.

1. Klik in de menubalk van VerzuimSignaal op het tabblad Werkgevers en vervolgens op Geselecteerde protocollen.

Er wordt een overzicht wordt getoond van alle bedrijven en klanten in de omgeving.

Rechts naast de Bedrijfsnaam zie je het contract wat voor dit bedrijf geldt. Zie het artikel Contractsoorten voor een uitleg over contracten.

In de kolommen Startdatum en Einddatum wordt getoond wanneer het contract van het bedrijf is ingegaan  en wanneer het zal eindigen.

Tip: Wanneer een contract de einddatum is gepasseerd, wordt het bedrijf verplaatst naar Inactieve contracten.

2. Klik op een van de getoonde bedrijven.

3. Voor het geselecteerde bedrijf wordt getoond welke protocollen per verzuimsituatie zijn geselecteerd.

4. Dubbelklik op de bedrijfsnaam van het geselecteerde bedrijf om door te gaan naar het werkgeversformulier waar je, indien gewenst, de protocollen bij dit bedrijf kunt aanpassen.

5. Je kunt de wijzigingen in de werkgeverskaart middels de diskette opslaan.