Laatst bewerkte dossiers

In dit artikel wordt het overzicht Laatst bewerkte dossiers in VerzuimSignaal behandeld.

Het overzicht toont, van nieuw naar oud, welke gebruiker voor het laatst in welk dossier heeft gewerkt.

Om het overzicht te openen, klik je in de menubalk van VerzuimSignaal op tabblad Dossiers en vervolgens op Laatst bewerkte dossiers.

Alle laatst bewerkte dossiers waarvoor je bent geautoriseerd, worden getoond. In het overzicht krijg je informatie over de duur van het dossier, het herstelpercentage, het AT-percentage, de verzuimreden enzovoort.

De belangrijkste kolommen zijn Laatst bewerkt op en Bewerkt door. Hier zie je op welke datum en op welk tijdstip een specifieke gebruiker heeft gewerkt in een dossier. De sortering op de kolom Laatst bewerkt op staat standaard van nieuw naar oud.

Via het zoekveld bovenin kun je snelzoeken op bijvoorbeeld BSN, adres, woonplaats, geboortedatum enzovoort.
Als je op de naam van de werknemer klikt, ga je naar het laatst bewerkte dossier.

Uitleg icoontjes

Links voor de naam van de werknemer wordt met een icoontje aangegeven om welk soort dossier het gaat.

Ziekte of ziekte ten gevolge van zwangerschap.
Hersteld gemeld dossier waarvan de herstelmelding nog niet is afgerond. Er kunnen nog taken open staan in het hersteldossier of een gebruiker heeft het dossier handmatig heropend.
Zwangerschapsdossier.
 Overig protocol. Dit kan een adoptie of orgaandonatie protocol zijn of een protocol wat je zelf hebt ingericht.
Preventief dossier.
WGA dossier.
blobid1.jpg Openstaand verzuim bij een werknemer die uit dienst is.

Tip: Als je niet weet wat een icoontje betekent, dan kun je met de muis naar het icoontje bewegen. Er zal een mouse-over verschijnen met de betekenis van het icoontje.

Filter

Rechts bovenin het overzicht Laatst bewerkte dossiers bevindt zich een filtermogelijkheid. Het filter opent in het rechter kader van het overzicht.

Als je naar beneden scrolt, kun je het ingestelde filter een naam geven en opslaan. Er verschijnt vervolgens een knop in de onderste grijze balk van het overzicht waarmee je op ieder gewenst moment het opgeslagen filter kunt terughalen.

Je kunt meerdere filters opslaan en zo eenvoudig switchen tussen filters die je regelmatig gebruikt.

Exporteren

Klik op de export knop om het overzicht van jouw laatst bewerkte dossiers te printen, te e-mailen of te exporteren naar Excel, PDF of Word.

Houdt er rekening mee dat alleen de gesloten dossiers op pagina 1 worden geëxporteerd.

Tip: VerzuimSignaal zal alleen de laatst bewerkte dossiers exporteren die je in de applicatie op de webpagina ziet. Als je meer dan 100 laatst bewerkte dossiers hebt, dan worden ze verdeeld in pagina's rechts onderin het overzicht. Als dit het geval is en je wilt toch alle dossiers exporteren, klik dan eerst op Toon alle

Kolommen en sortering

Als je op een kolomnaam klikt, dan kun je de sortering van het overzicht in een andere volgorde tonen.

Als je rechts naast de kolommen op het icoontje Flexibele kolomindeling klikt, dan opent een pop-up venster waarin je zelf extra kolommen kunt toevoegen aan het overzicht of kolommen uit het overzicht kunt verwijderen.

In datzelfde pop-up venster kun je ook een standaard sortering instellen. Je kunt bijvoorbeeld sorteren op de startdatum van dossiers en deze laten oplopen of aflopen. Deze ingestelde sortering wordt onthouden als je later teruggaat naar het overzicht.