Werkgever zoeken

In dit artikel beschrijven we hoe u eenvoudig werkgevers kunt vinden in VerzuimSignaal.

Er zijn verschillende manieren om een werknemer te zoeken.

Snelzoeken

De functionaliteit snel zoeken bevindt zich in het linker navigatie kader van de applicatie.
Via snel zoeken kunt u versneld zoeken naar één van uw werknemers.
Voer een zoekterm in (bedrijfsnaam, polisnummer, plaatsnaam etc.) en druk op Enter of klik op het vergrootglas.

De zoekresultaten worden getoond in het overzicht Werkgever zoeken.
Als er geen zoekresultaten gevonden zijn kunt u gelijk het filter gebruiken rechts bovenin het overzicht om uw zoekopdracht te verfijnen.

Werkgever zoeken

U kunt ook werkgevers zoeken door te klikken op het tabblad Werkgevers in de menubalk van VerzuimSignaal. Onder dit tabblad klikt u op Werkgever zoeken. De werkgevers waarvoor u geautoriseerd bent worden getoond.

Op het overzicht worden standaard maximaal 100 werkgevers getoond.
Als u geautoriseerd bent voor meer dan 10 werkgevers dan worden de resultaten in pagina's verdeeld.

De pagina's vindt u rechts onderin. U kunt op die plek ook klikken op Toon alle om alle werkgevers op 1 pagina te tonen. Het inladen kan even duren, afhankelijk van het aantal werkgevers.

In de bovenste zoekbalk kunt u een snelle zoekopdracht invullen.

Voor het verfijnde zoeken, of filteren binnen uw werkgever populatie gebruikt u klikt u rechts bovenin het overzicht op Filter. Wat u instelt in het filter blijft bewaard in uw gebruikersaccount zodat u het filter niet steeds opnieuw in hoeft te stellen. Als u naar beneden scrollt kunt u het ingestelde filter opslaan en een naam geven. Er verschijnt vervolgens een knop in de onderste grijze balk van het overzicht waarmee u op ieder gewenst moment het opgeslagen filter kunt terughalen. U kunt meerdere filters opslaan en zo eenvoudig switchen tussen filters die u regelmatig gebruikt.

Zoeken via Organisatie

U kunt ook eenvoudig gebruik maken van de Organisatiestructuur om een werkgever op te zoeken.
De organisatie structuur vindt u in de linker navigatiebalk van de applicatie.
Type in het veld Organisatie de naam van de werkgever en druk op enter of klik op zoeken.