Recent bekeken

Met het overzicht Recent bekeken kun je eenvoudig zien welke werknemersdossiers je het laatst hebt bezocht in de applicatie. Het is een uitbreiding van het overzicht Recent bekeken uit de Navigatiebalk.

Het overzicht kan op twee manieren worden geopend.

1. Klik in de menubalk van VerzuimSignaal op het tabblad Dossiers en vervolgens op Recent bekeken.

2. Klik in de linker navigatie balk van VerzuimSignaal bij het onderdeel Recent bekeken op Toon alle.

Een lijst met recent bekeken dossiers wordt geopend. De recent bekeken dossiers worden standaard getoond van nieuw naar oud.

Door op de kolomnaam (in het groen weergegeven) te klikken, kun je de standaard sortering in een andere volgorde tonen. In de bovenste zoekbalk kun je zoeken op bijvoorbeeld de naam van de werknemer, werkgever of het interne nummer.

Als je rechts naast de kolommen op het icoontje Flexibele kolomindeling  klikt, opent een pop-up venster waarin je zelf extra kolommen kunt toevoegen aan het overzicht of kolommen uit het overzicht verwijderen.

In hetzelfde pop-up venster kun je ook een standaard sortering instellen. Je kunt bijvoorbeeld sorteren op de startdatum van taken en deze laten oplopen of aflopen. Deze ingestelde sortering wordt onthouden als je later teruggaat naar het overzicht.