Alle dossiers

Dit overzicht bevat alle dossiers die reeds zijn afgesloten, in combinatie met de dossiers die nog openstaan. Het is dus eigenlijk een combinatie van de overzichten Openstaande dossiers en Gesloten dossiers

Omdat het overzicht een groot aantal dossiers kan bevatten, wordt aangeraden om zoveel mogelijk het filter te gebruiken. Zo kun je bijvoorbeeld alle dossiers tonen van een bepaalde werknemer of klant.

Om het overzicht te openen, klik je in de menubalk van VerzuimSignaal op het tabblad Dossiers en vervolgens op Alle dossiers.

Alle dossiers waarvoor je bent geautoriseerd, worden getoond. In het overzicht krijg je informatie over bijvoorbeeld de duur van het dossier, het herstelpercentage, het AT-percentage, de verzuimreden of wie de verzuimmanager van het dossier is.

Via het zoekveld bovenin kun je snelzoeken op bijvoorbeeld BSN, adres, woonplaats of geboortedatum.
Als je op de naam van de werknemer klikt, ga je naar het betreffende dossier.

Icoontjes

Links voor de naam van de werknemer wordt met een icoontje aangegeven om welk soort dossier het gaat. Hieronder volgt een uitleg per icoontje.

Ziek of ziekte ten gevolge van zwangerschap.
Hersteld gemeld dossier [waarvan de herstelmelding nog niet is afgerond. Er kunnen nog taken open staan in het hersteldossier of een gebruiker heeft het dossier handmatig heropend.]
Zwangerschapsdossier.
Overig protocol. Dit kan een adoptie of orgaandonatie protocol zijn of een protocol wat je zelf hebt ingericht.
Preventief dossier.
WGA dossier.
blobid1.jpg Dossier bij een werknemer die uit dienst is.

Tip: Als je vergeet wat een icoontje betekent, kun je met de muis op het icoontje gaan staan zonder het icoontje aan te klikken. Er zal een mouse-over verschijnen met de betekenis van het icoontje.

Filter

Rechts bovenin het overzicht heb je een  filtermogelijkheid. Het filter opent in het rechter kader van het overzicht. Wat in het filter wordt ingesteld, blijft bewaard in jouw gebruikersaccount zodat je het filter niet steeds opnieuw in hoeft te stellen.

Als je naar beneden scrolt, kun je het ingestelde filter een naam geven en opslaan. Er verschijnt vervolgens een knop in de onderste grijze balk van het overzicht waarmee je op ieder gewenst moment het opgeslagen filter kunt terughalen.
Je kunt meerdere filters opslaan en zo eenvoudig switchen tussen filters die je regelmatig gebruikt.

Meer informatie over filters vind je in dit artikel.

Exporteren

Klik op de export knop  om het overzicht van de dossiers te printen of te exporteren naar Excel, PDF of Word.

Tip: VerzuimSignaal zal alleen de dossiers exporteren die je in de applicatie op de webpagina ziet. Als je meer dan 100 dossiers hebt, dan worden ze verdeeld in pagina's rechts onderin het overzicht.

Als dit het geval is en je wilt toch alle dossiers exporteren, dan klik je eerst op Toon alle.

Nu worden alle dossiers op 1 pagina getoond. Druk op de export knop om alle dossiers te exporteren.

Kolommen en sortering

Als je op de kolomnamen (in het groen weergegeven) klikt, kun je de sortering van het overzicht in een andere volgorde tonen.

Als je rechts naast de kolommen op het icoontje Flexibele kolomindeling  klikt, dan opent een pop-up venster waarin je zelf extra kolommen kunt toevoegen aan het overzicht of kolommen uit het overzicht kunt verwijderen.

In datzelfde pop-up venster kun je ook een standaard sortering instellen. Je kunt bijvoorbeeld sorteren op de startdatum van dossiers en deze laten oplopen of aflopen. Deze ingestelde sortering wordt onthouden als je later teruggaat naar het overzicht.

Meer informatie over kolomindeling vind je in dit artikel