Werkgever muteren

Dit artikel geeft een beknopte beschrijving over het wijzigen van werkgevergegevens in VerzuimSignaal.

1. Zoek de werkgever die je wil muteren. Dit kan via de menubalk onder tabblad Werkgevers door te klikken op Werkgever zoeken.

Vul vervolgens in de zoekbalk de naam in van de werkgever die je wil muteren:

Of gebruik de functie Snelzoeken in de linker navigatiebalk van VerzuimSignaal:

2. In de zoekresultaten klik je op de gewenste werkgever. Je komt nu uit in het bedrijfsdossier.

3. In het bedrijfsdossier klik je op het potlood-icoontje of op de bedrijfsnaam om de werkgever te muteren.

4. Je komt nu in het werkgever formulier, waar je de gegevens van een werkgever kunt wijzigen.

5. Klik op de diskette om de wijziging op te slaan.