Organisatiestructuur

Onder het tabblad 'Werkgevers' staat de button 'Organisatiestructuur', mits deze optie aanstaat in uw rol. U kunt hier uw organisatiestructuur bekijken, de onderdelen uitklappen om de onderliggende onderdelen te bekijken en onderdelen toevoegen.

Organisatiestructuur uitklappen

In de linkerkolom van de organisatiestructuur worden de holdingen en/of bedrijven weergegeven van de bovenste laag. U kunt op de groene pijltjes klikken om de onderliggende onderdelen uit te klappen. U kunt de organisatiestructuur tot op werknemersniveau openen.

U kunt tevens een zoekopdracht in de zoekbalk typen. Door op het loepje te klikken, wordt de zoekopdracht uitgevoerd.

Als u op de naam van de holding, bedrijf, afdeling of werknemer klikt, wordt u doorgelinkt naar de inhoudelijke informatie van het onderdeel.

Onderdelen toevoegen

U kunt direct vanuit de organisatiestructuur bedrijven, afdelingen of werknemers toevoegen. Dit doet u door op de button 'Werkgever toevoegen', 'Afdeling toevoegen' of 'Werknemer toevoegen' te klikken.