Voorkeursprotocollen

Voorkeursprotocollen worden ingesteld om er voor te zorgen dat je niet bij elk nieuw bedrijf(sonderdeel), het protocol helemaal opnieuw moet instellen.

Ga rechts bovenin VerzuimSignaal op jouw accountnaam staan en selecteer Applicatie instellingen. Onder het kopje Protocollen klik je op Voorkeursprotocollen. Deze voorkeursprotocollen worden dan bij elk bedrijf opgenomen in de bedrijfsgegevens. U kunt hier op bedrijfsniveau altijd van afwijken.

Bij alle voorgedefinieerde VerzuimSignaal protocollen (aan de linkerkant) kunt u een voorkeursprotocol invoegen. Dit kan een systeemprotocol zijn of een door u zelf gedefinieerd protocol.

Het is mogelijk om de voorkeursprotocollen aan te passen in dit scherm, zodat er voor nieuw in te voeren bedrijven een ander protocol wordt toegevoegd. Het is ook mogelijk om deze nieuwe instellingen door te voeren naar alle bestaande bedrijven of naar een of meerdere groepen. Zet hiervoor een vinkje bij de gewenste gegevens.

Om te zien bij welke bedrijven er afwijkende voorkeursprotocollen zijn ingesteld op bedrijfsniveau, kun je gebruik maken van het overzicht afwijkende voorkeursprotocollen in de Applicatie Instellingen.