Protocol vervangen voor USB-beveiligingssleutel als tweefactorauthenticatie

In Visma Verzuim VZS is inloggen middels tweefactorauthenticatie verplicht. Hierbij is de USB-beveiligingssleutel één van de opties.

Vanaf 27 juli werd het huidige protocol voor tweefactorauthenticatie met USB-beveiligingssleutel niet meer ondersteund door Google Chrome voor versie 98 en hoger. Om ervoor te zorgen dat al onze gebruikers kunnen blijven inloggen met de USB-key, heeft Visma Verzuim een nieuw protocol geïmplementeerd. Dit nieuwe protocol is vervroegd gereleased op donderdagavond 21 juli.

Meer informatie over het gebruik van de USB-beveiligingssleutel is hier te vinden.