Ook in deze vakantieperiode is het belangrijk om de gebruikers van Visma Verzuim VZS goed op de hoogte te houden van allerlei zaken. Dit kan op meerdere manieren. Via de applicatie instellingen heb je daarvoor de opties ‘Nieuwsberichten’ en ‘Servicemeldingen’. Bij de nieuwsberichten kun je zelf een bericht plaatsen. Deze komt vervolgens bij de gebruikers terecht via het nieuws op het dashboard, dat getoond wordt na inloggen. Een servicemelding kun je nog prominenter in beeld brengen, namelijk gelijk na het inloggen als pop-up. Deze kun je ook specifiek instellen voor bepaalde rollen of groepen en je kunt aangeven of de gebruiker er wel of niet voor kan kiezen om de melding niet meer te tonen