Kan ik met twee accounts tegelijk inloggen?

Ik heb meerdere accounts in VerzuimSignaal. Kan ik met deze twee accounts tegelijk inloggen?

Nee. In Visma Verzuim VZS kun je in één browser sessie slechts met één account tegelijk werken.

Wanneer je met een account ingelogd bent in VerzuimSignaal en je opent een nieuw tabblad, waarin je met een ander account inlogt, dan verloopt de gebruikersessie van het account waarmee je als eerste ingelogd was. Dit is niet direct zichtbaar, maar wanneer je vervolgens met de verlopen inlogsessie verder werkt, kunnen er fouten op de internetpagina ontstaan en worden gegevens niet of verkeerd opgeslagen.

Tip: wanneer je meerdere internetbrowsers geïnstalleerd hebt, kun je per internetbrowser een keer inloggen in VerzuimSignaal. Je kunt dus bijvoorbeeld met één account inloggen in Internet Explorer en met één account in Google Chrome.