Ik wil een nieuw medisch account aanvragen voor de bedrijfsarts of verlengde arm

Hoe vraag ik een account aan voor een bedrijfsarts of een gedelegeerde verantwoordelijke?

Enkel applicatiebeheerders kunnen aanvragen voor medische accounts indienen. Via de applicatie instellingen kan er gekozen worden voor de button ‘Medische gebruikers’. Op de nieuwe pagina kunt u een nieuwe medische gebruiker toevoegen door op het groene icoontje met de + te klikken.

Het is van groot belang dat het BIG-registratienummer, het e-mailadres en het mobiele telefoonnummer correct ingevuld worden. De gele velden en het geslacht zijn de velden die verplicht gevuld moeten worden. Zodra de gegevens zijn ingevoerd, kunt u de aanvraag opslaan en deze wordt dan automatisch naar de Supportdesk van VerzuimSignaal verzonden.

De Supportdesk controleert de aanvraag en zal het account accorderen of afkeuren. Dit gebeurt altijd binnen één werkdag. Zodra het account wordt geaccordeerd, krijgt de medische gebruiker direct per mail de gebruikersnaam en per sms het wachtwoord toegestuurd.

Indien het gaat om een medisch account voor een gedelegeerde verantwoordelijke (oud verlengde arm) of een andere medische gebruiker zonder BIG-registratienummer, moet er wel een BIG-registratienummer ingevuld worden. De gebruiker dient werkzaam te zijn voor een arts met een BIG-registratienummer en dit nummer moet ingevuld worden. Dit mag uiteraard niet zonder overleg: de overeenkomst moet gedocumenteerd en ondertekend worden door zowel de arts als de medische gebruiker die gebruik maakt van het BIG-registratienummer van de arts. Van deze verklaring taakdelegatie dient u ook een kopie naar de Supportdesk te sturen door middel van een ticket.