Overzicht van tickets / mijn activtiteiten

In mijn activiteiten heb je de beschikking over:

Overzicht van aanvragen

In het overzicht van aanvragen worden alle tickets getoond welke zijn ingediend. Standaard wordt het overzicht geopend in jouw ingediende aanvragen. Daarnaast heb je de mogelijkheid om tickets waarin je in cc staat in te zien of de tickets welke ingediend zijn door je collega.

Een ticket kan de volgende statussen hebben:

• Open: ticket is aangemaakt en wordt in behandeling genomen
  • In afwachting van uw reactie: onze supportafdeling heeft meer informatie nodig, er is een actie vereist.
  • Opgelost: ticket is opgelost en kan, door te reageren op het ticket worden heropend.
  • Gesloten: ticket wordt na een aantal dagen gesloten. Het ticket kan niet meer worden heropend.

1. Klik op je naam | Mijn activiteiten.

2. Standaard wordt het overzicht van je aanvragen/ticket geopend. De optie 'Bijdragend' is niet in gebruik. De optie 'Volgend' toont de artikelen die je volgt.

3. Standaard wordt het overzicht van Mijn aanvragen geopend. Dit overzicht toont jouw ingediende tickets/aanvragen. Klik op

• Aanvragen waarbij ik in de CC sta: Op verzoek kan onze supportafdeling je koppelen aan een ticket van een collega.
  • Aanvragen vanuit de organisatie: Alle ingediende aanvragen van de organisatie.

4. Mogelijkheid om te zoeken binnen de aanvragen of de filteren op status.

5. Overzicht van de aanvragen. Klik op de aanvraag om de inhoud te raadplegen of informatie toe te voegen aan het ticket.

Overzicht van de artikelen die je volgt

Het is mogelijk om artikelen te volgen. In dit overzicht worden de artikelen getoond welke je volgt. Hierin kan je:

• Artikelen ontvolgen.
  • De optie nieuwe artikelen en opmerkingen is niet in gebruik. Het is niet mogelijk om opmerkingen te plaatsen binnen een artikel.