Raadplegen instructies

De instructies zijn voor iedereen te raadplegen. Ze zijn openbaar gepubliceerd en dus niet alleen voor ingelogde gebruikers toegankelijk. De instructies zijn onderverdeeld in vier categorieën.

• Algemene informatie
  • FAQ
  • Help artikelen
  • Releasenotes

Algemene informatie

In deze categorie wordt algemene informatie getoond over ons support team. Tevens zijn hier de instructies te raadplegen over het gebruik van ons ticketsysteem Zendesk.

FAQ

In de FAQ worden de meest gestelde vragen beantwoord. Deze vragen zijn gegroepeerd per onderwerp. De FAQ van VZS is nog in ontwikkeling en zal aankomende periode steeds meer gevuld gaan worden.

Help artikelen

Hier staan alle artikelen over Vis Verzuim VZS. Nog niet

Releasenotes

Maandelijks wordt een product update per e-mail gestuurd met onder andere de releasenotes of informatie vanuit development. De volledige releasenotes zijn hier te raadplegen. Wil je de releasenotes per e-mail ontvangen? Meld je hiervoor aan op onze website

1. Vul een zoekterm in om te zoeken in alle categorieën.

2. Klik op een categorie om de onderliggende instructies te raadplegen.

Zoeken

1. Vul een zoekterm in.

2. Voorgestelde artikelen worden getoond, klik om deze te openen.

3. Klik op 'Zoeken' om de zoekfunctie te starten en de resultaten worden getoond.

4. Filter de resultaten op categorie.

5. Klik om het artikel te openen.

6. Klik één van de items in het kruimel pad aan op deze te openen.

7. Klik één van de items in het kruimel pad aan op deze te openen.

8. Klik om het artikel te volgen.

9. Overige artikelen in deze sectie.

10. Ondanks bekeken artikelen.