Eerste keer inloggen na migratie

Wanneer de migratie is afgerond zijn alle tickets vanuit het oude ticketsysteem overgezet naar deze nieuwe omgeving. Als je toegang had tot het vorige ticketsysteem is het mogelijk om voor deze nieuwe omgeving een account te activeren.

1. Navigeer naar supportvzs.vismaverzuim.com, de startpagina wordt geopend.

2. Klik rechts boven aan op 'Aanmelden', de aanmeldpagina wordt geopend.

3. Klik op 'Mijn wachtwoord vergeten'.

4. Vul het e-mailadres is waarmee je in het vorige ticketsysteem een account had.

5. Klik op 'Verzenden', onderstaand bericht wordt getoond.

6. Open de e-mail en klik op de link om het wachtwoord te resetten.

7. Vul je voornaam en achternaam in.

8. Maak een wachtwoord aan welke voldoet aan de genoemde wachtwoordvereisten.

9. Klik op 'Wachtwoord instellen'.

10. Je wordt ingelogd en de startpagina wordt geopend.