Inkomensverzekeraars

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je nieuwe inkomensverzekeraars aanmaakt in de inrichting van VerzuimSignaal.

1. Om een nieuwe inkomensverzekeraar toe te voegen klik rechts bovenin de applicatie op jouw account naam en daarna op Applicatie instellingen.

2. Bij het onderdeel Stamgegevens klik je op Inkomensverzekeraars.

Een lijst met bestaande inkomensverzekeraars wordt ingeladen.

3. Om een inkomensverzekeraar actief te maken in VerzuimSignaal plaats je een vinkje voor de naam van de inkomensverzekeraar en klik rechts bovenin het overzicht op de diskette blobid1.png om op te slaan.

Tip: Een inkomensverzekeraar die met een vinkje actief is gemaakt kun je vervolgens kiezen bij het toevoegen van een ziekteverzuimverzekering bij een werkgever/bedrijf. Je beheert dus zelf welke inkomensverzekeraars gekozen kunnen worden bij het invoeren van een polis bij een bedrijf.

4. Ontbreekt er een inkomensverzekeraar in de standaard lijst? Dan kun je deze zelf toevoegen door rechts bovenin in de lijst met inkomensverzekeraars te klikken op de groene plus blobid2.png

5. Vul alle verplichte velden in die in het geel zijn aangegeven en klik op de diskette blobid1.png om de nieuwe inkomensverzekeraar op te slaan.

6. Vervolgens activeer je de nieuwe inkomensverzekeraar door een vinkje voor de naam te plaatsen, zoals omschreven in de punten 1 t/m 3 van dit artikel.