Bedrijfsdossier

Afhankelijk van uw rolinstellingen is het mogelijk om een dossier op bedrijfsniveau bij te houden. In dit artikel kun je de mogelijkheden van het bedrijfsdossier per tabblad teruglezen. Het bedrijfsdossier kun je benaderen via de button 'Werkgever zoeken' onder het tabblad 'Werkgevers' of via de organisatiestructuur aan de linkerkant van de applicatie.

Tabblad Werkgever

Om het bedrijfsdossier te openen, kun je via de organisatiestructuur of via 'Werkgever zoeken' doorklikken op de bedrijfsnaam. Daarna wordt het volgende overzicht getoond.

Standaard wordt eerst de werkgeverskaart onder het tabblad 'Werkgever' getoond. Hier kun je de algemene bedrijfsinformatie vinden.

Tabblad Taken

Het is mogelijk om op bedrijfsniveau taken in te stellen. De taken worden alleen toegevoegd aan dossiers van dat bedrijf. Je kunt een taak toevoegen door rechtsbovenin op het blauwe vlaggetje 'Nieuwe bibliotheektaak' klikken. Er moet dan uiteraard al wel een bibliotheektaak met het taaktype Werkgever ingericht staan onder de Applicatie instellingen.

Daarna verschijnt een pop-up in beeld waarbij je de datum kunt kiezen waarop de taak op Nu uitvoeren komt te staan.

Je kunt een andere datum kiezen en je kunt hier ook kiezen welke taak je wilt toevoegen. Het veld onder de taakinstellingen is een notitie, deze wordt na het opslaan zichtbaar in het bedrijfsdossier. Indien je meerdere taken wil toevoegen aan het dossier, kun je ook kiezen voor 'Opslaan en nieuwe taak'. Als de taak is opgeslagen, wordt deze getoond in het bedrijfsdossier.
Meer informatie kun je hierover vinden in het artikel 'Openstaande bedrijfstaken'.

Tabblad Dossier

In het tabblad 'Dossier' kun je eigen notities en documenten toevoegen die relevant voor het bedrijf zijn.

1. Nieuwe notitie toevoegen
    • Een nieuwe notitie toevoegen aan het bedrijfsdossier
  2. Tijdsregistratie
    • Hier kun je de tijdsregistratie zien voor taken die zijn uitgevoerd in het bedrijfsdossier.
  3. Nieuw document
    • Je kunt hier een eigen document toevoegen, je kunt dan zelf een tekst opgeven in het tekstveld of een bijlage (maximaal 8 MB) toevoegen. Het is ook mogelijk om een sjabloon toe te voegen, deze moet dan wel aangemaakt zijn in de sjabloongenerator.
  4. Triage starten

Tabblad interventies

Onder het tabblad 'Interventies' kun je interventies toevoegen of bestaande interventies wijzigen.

Om een nieuwe interventie toe te voegen, mag je klikken op de button 'Toevoegen'. Er onstaat een pop-up in het scherm dat je verder kunt invullen. Daarna klik je op 'Opslaan en sluiten'.

Als er al bestaande interventies zijn, kun je deze hier wijzigen middels de 'Wijzigen' button. De bestaande interventie wordt middels een pop-up in het beeldscherm geopend en je kunt de wijzigingen aanpassen. Daarna kies je voor 'Opslaan en sluiten'. Als je de bestaande interventie wilt verwijderen, kies je voor de button 'Verwijderen'.

Tabblad Gebruikers

Het laatste tabblad 'Gebruikers' kun je raadplegen om na te gaan welke gebruikers geautoriseerd zijn om het desbetreffende bedrijf in VerzuimSignaal in te zien.

In het overzicht wordt de naam van de gebruiker weergegeven, het telefoonnummer (mits dit is ingevuld in de accountgegevens van de gebruiker), het e-mailadres en de rol. Mocht er een einddatum aan het account van de gebruiker zitten, wordt deze ook getoond onder de kolom 'Einddatum'.

Achter de gebruikersgegevens is de button 'Wijzigen' zichtbaar, mits het wijzigen van gebruikersautorisaties in de rol aanstaat. Indien je op deze button klikt, word je doorgelinkt naar de accountgegevens van de gebruiker. Hier kun je de autorisatie wijzigen. Voor meer informatie over het autoriseren van gebruikers, kun je het artikel 'Autoriseren' raadplegen.