Arbodiensten

In dit artikel wordt uigelegd hoe u nieuwe arbodiensten aanmaakt in de inrichting van uw VerzuimSignaal applicatie.
Om een nieuwe arbodienst toe te voegen gaat u rechts bovenin de applicatie met uw muis naar uw account naam en klikt u vervolgens op Applicatie instellingen.

1. Klik in het onderdeel Stamgegevens op blobid0.jpg Arbodiensten. Een overzicht van aangemaakte arbodiensten worden getoond.
2. Klik op Toevoegen (blobid1.jpg) om een nieuwe arbodienst toe te voegen.
3. Vul alle benodigde gegevens in (gele velden zijn verplicht).
4. Klik op Opslaan (blobid2.jpg) om de arbodienst op te slaan. Na het opslaan komt u terug in het overzicht met aangemaakte arbodiensten.
5. Klik op de naam van een arbodienst. U kunt een aantal zaken doen:
a. Bekijk of wijzig de gegevens.
b. Maak contactpersonen en adresgegevens aan.
c. Voeg communicatiemiddelen toe.
d. Verwijder (blobid3.jpg) de arbodienst.
In een later stadium kunt u de aangemaakte arbodienst(en) aan klanten koppelen bij het toevoegen of wijzigen van een klant.