Het was in Visma Verzuim VZS al mogelijk om betaald ouderschapsverlof te verwijderen/in te trekken bij een werknemer, maar deze optie kon een beheerder nog niet zelf activeren voor een specifieke rol. Dat is inmiddels wel mogelijk. De optie is toegevoegd aan de domeinen, waardoor een beheerder het kan aanpassen.

Je kunt de optie activeren via Applicatie instellingen > Gebruikers en beveiliging > Rollen. Selecteer vervolgens de gewenste rol die de opties voor het ouderschapsverlof heeft. De optie betreft 12.26.4 Betaald ouderschapsverlof verwijderen.