Filteropties toegevoegd aan open dossiers, afhankelijk van ingestelde WGA protocollen

In het overzicht openstaande dossiers is er functionaliteit toegevoegd om te filteren op WGA dossiers. Afhankelijk van de ingestelde protocollen, worden deze in het filteroverzicht weergegeven. Er kan dus op een specifiek WGA-protocol worden gefilterd. Klik hiervoor eerst op ‘WGA’. Hierna kan er in de optie daaronder een keuze worden gemaakt op welk WGA-protocol er gefilterd moet worden.