Tip voor beheerders

In juli en augustus wordt er weer volop vakantie gevierd en gaan veel beheerders en andere gebruikers van VerzuimSignaal ook op vakantie. In VerzuimSignaal is er een optie om de afwezigheid van gebruikers tijdelijk op te vangen. De afwezigheidsassistent kan gebruikt worden om de overdracht van dossiers te regelen. Een beheerder kan het voor andere gebruikers instellen via de applicatie instellingen. Daar is de Afwezigheidsassistent onder Gebruikers en beveiliging te vinden. Ook kunnen gebruikers het via Mijn Afwezigheidsassistent (rechtsboven op jouw accountnaam gaan staan met de muis) voor zichzelf instellen. Meer informatie: https://help.verzuimsignaal.nl/starten-met-verzuimsignaal/afwezigheidsassistent