Controle op medische termen beschikbaar bij notitie tijdens het ziekmelden en vraagstelling bedrijfsarts

Tijdens het ziekmelden van een werknemer is het mogelijk direct een notitie aan te maken en deze op te slaan, mits deze permissie (VER_4.4.1.1) aan staat.
Echter, de controle op medische termen werd niet toegepast bij het toevoegen van deze notitie. Vanaf nu wordt de controle op medische termen ook in dit scherm correct toegepast.

Verder is de controle op medische termen ook toegevoegd aan het scherm, waarin de vraagstelling bedrijfsarts kan worden toegevoegd. Via deze functionaliteit kwamen er nog medische termen in het normale dossier terecht. Dit is met deze ontwikkeling nu verholpen.