UWV koppeling - wanneer wordt de 42e-weeksmelding verzonden?

Een werknemer is bijna 42 weken ziek, maar de UWV koppeling heeft de 42e-weeksmelding nog niet verzonden. Wanneer u gebruik maakt van de UWV koppeling, stuurt de koppeling automatisch belangrijke berichten naar het UWV, waaronder de 42e-weeksmelding.

De UWV koppeling controleert 's nachts of het dossier van de werknemer voldoet aan de 42e-weeksmelding. De UWV melding wordt verzonden in week 41 van het verzuim.

De 42e-weekmelding wordt verzonden tussen dag 286-288 (dag 286 = eerste dag van week 41, met een uitloop van 2 dagen ivm eventueel samengesteld verzuim).