Bij het invoeren van deelherstel wordt een taak heropend

Wanneer er een deelherstelmelding wordt aangemaakt in een openstaand dossier, kan het voorkomen dat  de taak met taakvoorwaarde opnieuw wordt ingeschoten.

Wanneer in een dossier de taak met een taakvoorwaarde is geannuleerd of verwijderd, wordt de taak  opnieuw ingeschoten bij deelherstel, ook al staat 'Opnieuw starten bij deelherstel' niet aan in de taak. VerzuimSignaal controleert bij het invoeren van het deelherstel namelijk of het dossier aan de taakvoorwaarde voldoet en kan niet zien of de taak eerder is geannuleerd of verwijderd.

Een taak met taakvoorwaarde wordt dus altijd opnieuw ingeschoten bij deelherstel als de taak  geannuleerd of verwijderd is. Is de taak uitgevoerd, dan gebeurt het niet.