Ik kan een taak niet zien in het dossier van een werknemer

Een werknemer is ziek gemeld (of zwanger), maar ik kan een bepaalde taak (of meerdere) niet zien. Hoe  krijg ik deze wel zichtbaar?

De applicatiebeheerder kan inrichten welke taken worden ingeschoten en voor wie deze taken inzichtelijk zijn. Voordat je kunt zien welke taken ingeschoten horen te worden, is het van belang dat je een aantal dingen controleert:

• het ingeschoten protocol;
  • het contract van de werkgever;
  • de rol van de gebruiker die de taak niet kan zien.

Het protocol

U kunt in het dossier van de werknemer zien welk protocol is gestart door in het tabblad protocollen op het icoontje voor de ziekmelding te gaan staan.

Het contract

In de gegevens van de werkgever kunt u zien welk contract is gestart.

De protocoltaak

Hiervoor moet je weten welk protocol is gestart in het dossier. In de protocoltaak zelf kun je zien bij welke contracten de taak ingeschoten wordt en welke rollen de taak mogen Inzien (Lezen), Toevoegen en Bewerken. Als er geen contract is aangevinkt, is de taak niet actief en wordt deze niet ingeschoten. Als er geen rollen zijn aangevinkt, is de taak wel ingeschoten, maar niet inzichtelijk voor deze rollen.