De werknemer is hersteld, maar staat nog bij openstaande dossiers

Ik heb een werknemer hersteld gemeld, maar ik zie hem/haar nog terugkomen in het overzicht  openstaande dossiers. Hoe kan ik dit oplossen?

Wanneer je een werknemer hersteld meld en de werknemer blijft zichtbaar in het overzicht openstaande dossiers met een groen vinkje, dan staat er hoogstwaarschijnlijk nog een taak open in het hersteldossier. Dit kan gebeuren wanneer een herstelmelding is doorgevoerd ná de 42e weekmelding in het WVP protocol. Je kunt dit controleren door op het openstaande dossier te klikken en naar het tabblad Taken te gaan. Bij het uitvoeren van de laatste taak binnen het herstelprotocol krijgt u de melding of u het dossier wilt sluiten. Klik hier op OK om het dossier te sluiten.

Zie je geen taak in het hersteldossier?

Vermoedelijk ben je niet bevoegd om de taak te lezen en/of uit te voeren. De applicatiebeheerder kan bepalen welke gebruikersrol welke taken mag uitvoeren.

Betreft het geen wettelijke taak en wil je deze taak niet langer uitvoeren bij een herstelmelding? Als applicatiebeheerder kun je de taak uitschakelen via Applicatie instellingen -> Protocollen -> 100% hersteld. Klik op de taak in het protocol 100% hersteld. Vervolgens zorg je dat alle contracten in de taak uitgevinkt worden en sla je de taak op. Vanaf het moment van opslaan wordt de taak niet meer gestart bij een nieuwe 100% herstelmelding.

Alle taken wel uitgevoerd?

Het is tevens mogelijk dat alle taken wel zijn uitgevoerd. Bij het afvinken van de laatste taak komt automatisch de vraag naar voren of je het dossier wenst af te ronden. Bij het negeren van deze melding, blijft het hersteldossier openstaan.

Beide situaties kun je ook oplossen door op het sloticoontje (rechtsboven) in het dossier van de werknemer te klikken.