Ik heb een definitief UWV document waar ik nog wat aan toe moet voegen

Het UWV document is reeds definitief gemaakt, maar deze moet nog gewijzigd worden. Hoe kan ik dit doen?

Als je een document definitief maakt, kunnen daarna geen wijzigingen meer doorgevoerd worden in dit document. Het is mogelijk om het document terug te zetten in conceptfase.

Om documenten terug in concept te plaatsen, moet deze functie wel aanstaan in de rol. Mocht dit niet het geval zijn, kan de applicatiebeheerder deze rolinstelling aanzetten via Applicatie instellingen > Rollen.