Overzicht verzonden signalen

Deze functionaliteit geeft een overzicht van alle verzonden e-mail signalen binnen uw VerzuimSignaal/omgeving.

U vindt het overzicht onder applicatie instellingen.

1. Ga met uw muis naar uw accountnaam rechts bovenin VerzuimSignaal. In het menu wat getoond wordt klikt u op Applicatie instellingen.

2. Scroll door naar het onderdeel Informatie en downloads en klik onder het onderdeel Verzonden signalen.

3. Het scherm wordt ingeladen. Aanvankelijk worden geen verzonden signalen getoond. U dient verplicht te zoeken middels het filter blobid0.png aan de rechterkant.

4. Selecteer eerst een signaal waar u op wilt zoeken.

5. Voer vervolgens in de zoekbalk eronder op de naam van een gebruiker in (de ontvanger van het signaal). U kunt zoeken op achternaam en gebruikersnaam.

Let op: Het zoeken op een gebruiker is verplicht. Het zoeken op een specifiek signaal niet. Als u geen signaal selecteert krijgt u alle verstuurde signalen voor de gekozen gebruiker.

5. Klik op Filter opties toepassen om uw zoekopdracht door te voeren. De verzonden signalen worden standaard gesorteerd op de kolom Datum ontvangst van nieuw naar oud.

Met de Export-button blobid1.png kunt u uw zoekresultaten exporteren naar Excel, Word of PDF. U kunt er ook voor kiezen om het overzicht te e-mail of te printen.