Terug- en vooruitblik

De eerste dagen van 2023 zijn een feit en we hebben hopelijk allemaal genoten van een mooie jaarwisseling. Het nieuwe jaar is nu dan ook echt begonnen en we hebben veel gave nieuwe ontwikkelingen op de agenda staan voor jullie! Voordat we kort vooruit kijken, willen we ook graag een blik op het afgelopen jaar werpen.

Terugblik 2022
In 2022 hebben we ons product weer verder laten doorgroeien. Hierbij hebben we onze technologie up to date gehouden door naar de laatste versies van PHP en Angular te upgraden, waardoor we veilig blijven en gebruik kunnen maken van de laatste technische snufjes van deze ontwikkeltalen. Ook hebben we onze implementatie rondom USB tokens geupdate en werken onze ontwikkelaars in de nieuwste versie van het populaire Docker platform. Verder hebben we het populaire Datadog aangesloten om meer inzicht te krijgen in de verschillende logs die worden geproduceerd door het systeem. Door deze innovaties te doen, zorgen we ervoor dat we technisch bij blijven met ons platform en dat we getalenteerde engineers kunnen blijven aantrekken. In het afgelopen jaar zijn er dan ook meerdere nieuwe ontwikkelaars gestart op het Visma Verzuim VZS platform en ze hebben hun kennis met veel plezier ingezet om de functionaliteit van de applicaties nog verder uit te breiden.

We hebben dit jaar ook Visma Verzuim Manager met push notificaties gelanceerd, nieuwe functionaliteit rondom bewaartermijnen filtering toegevoegd, het resetten van het MFA device van een gebruiker mogelijk gemaakt, rapportages verbeterd, downloaden van bestanden mogelijk gemaakt vanuit het dashboard, de import van werknemers verbeterd, de WIA module verbeterd, gewerkt aan het ondersteunen van de nieuwe wetgeving rondom betaald ouderschapsverlof en we hebben nieuwe functionaliteit rondom webcam consults toegevoegd in de applicatie! We zien al dat vele klanten de weg naar deze nieuwe functionaliteit hebben weten te vinden en dat is voor ons heel gaaf om te zien!

Vooruitblik 2023
In het komende jaar pakken we door en gaan we bezig met het ontwikkelen van het Medisch Portaal 2.0, zullen we een public API toevoegen en veel aandacht besteden aan de gebruikerservaring. Hierbij zullen we ook actief de gebruikerservaring gaan meten op een gecontroleerde en gedoseerde manier. Met deze feedback kunnen we nog beter inspelen op jouw wensen en ervaringen! We blijven ook investeren in ons platform door ervoor te zorgen dat we bijblijven met de techniek, security en laatste ontwikkelingen.

We kijken er erg naar uit om onze producten verder te verrijken en jou als gebruiker een positieve productervaring te geven! We komen graag met je in gesprek tijdens onze klankbordgroepen, op ons event Visma Verzuim Connect 2023 en in de gesprekken die we regelmatig met jou als klant hebben. Laten we samen van 2023 een succesvol jaar maken en wij willen niets liever dan jouw gebruikerservaring met Visma Verzuim VZS iedere dag een stukje blijven verbeteren! Let’s stay connected!