Filtering in overzichten verbeterd

Op ons klantevent Visma Verzuim Connect, op donderdag 17 november 2022, is bij de deelnemers aan het eventnavraag gedaan over overzichten in Visma Verzuim VZS. Een van de feedbackpunten die hier uitkwam was dat de buttons om het fileren te bevestigen niet standaard in beeld waren. Op basis van deze feedback hebben we de applicatie aangepast.

In het filterscherm zijn vanaf nu de drie knoppen Zoeken, Legen en Filter opslaan altijd zichtbaar, ongeacht of er gescrolld is. Dit geldt voor de schermen Openstaande dossiers, Werknemer zoeken en Werkgever zoeken.

Verder is er vanaf nu een verbetering aangebracht in de filters die zijn opgeslagen door de gebruiker. Een filtering kan d.m.v. de button Filter opslaan worden bewaard, zodat de resultaten op een later moment makkelijk opnieuw kunnen worden getoond.
Wanneer vanaf nu 6 of meer filters zijn opgeslagen, worden deze in een dropdown menu getoond. Voorheen werden deze naast elkaar getoond, waardoor deze in sommige gevallen buiten het scherm vielen.