Regelmatig krijgen wij vragen over het instellen van eigen inzichtelijkheden voor notities en documenten. Daar zijn opties voor in Visma Verzuim VZS. Hiervoor ga je via Applicatie instellingen naar Notities en documenten. Bij Inzichtelijkheid documenten kan je eigen inzichtelijkheden aanmaken voor documenten. Je kunt zelf een omschrijving toevoegen en bepalen welke rollen de betreffende inzichtelijkheid mogen lezen en/of bewerken. Bij de optie Notitiesoorten staan een aantal standaard notitiesoorten. Je kan hier zelf notitiesoorten aan toevoegen. Elke notitiesoort kun je koppelen aan de verschillende rollen.

Meer informatie over het instellen van de inzichtelijkheid voor documenten is te vinden op deze help-pagina. De werking van notitiesoorten wordt op deze pagina verder toegelicht.