Welkomsttekst

In VerzuimSignaal kun je nieuwe gebruikers verwelkomen met een welkomsttekst. De nieuwe gebruikers krijgen deze boodschap te zien als zij voor het eerst inloggen. Daarna zal de welkomsttekst niet meer getoond worden.

Zo richt u een welkomsttekst in:

1. Ga naar jouw accountnaam rechts bovenin VerzuimSignaal. In het menu wat getoond wordt klik je op Applicatie instellingen.

2.  Scroll door naar het onderdeel Informatie en downloads en klik op Welkomsttekst.

3. Vul een titel in voor jouw welkomsttekst en schrijf jouw welkomsttekst in de teksteditor.

4. Klik op de diskette blobid2.png om uw welkomsttekst op te slaan. Na het opslaan is de tekst direct van toepassing op gebruikers die voor het eerst inloggen. Gebruikers die al ingelogd zijn vóór je de welkomsttekst heeft aangemaakt zullen de tekst niet te zien krijgen bij het inloggen.

De welkomsttekst wordt als volgt getoond aan nieuwe gebruikers bij het inloggen:

Wanneer de gebruiker op Volgende pagina klikt en vervolgens op Doorgaan naar de applicatie zal de gebruiker op het Dashboard van de applicatie terecht komen.