Bedrijfslogo's

In VerzuimSignaal kun je bedrijfslogo's uploaden. Deze afbeeldingen kun je gebruiken in de sjabloongenerator waarmee je standaard brieven en documenten aanmaakt.

1. Ga naar jouw accountnaam rechts bovenin de applicatie. In het menu wat getoond wordt klik je op Applicatie instellingen.

2. Scroll door naar het onderdeel Notities en documenten en klik op bedrijfslogo's.

Het overzicht met eventuele eerder geplaatste logo's wordt getoond.

3. Rechts bovenin het overzicht klik je op toevoegen blobid1.png

4. Bij bestand kiezen kun je een afbeelding uploaden vanaf je systeem. Het bestand mag maximaal 8mb zijn.

5. Bij Afbeelding breedte en Afbeelding hoogte kun je de afbeelding in aantal pixels verkleinen.

Ter indicatie: Een afbeelding van 100x100 pixels is bijvoorbeeld zo groot:

Tip: We adviseren om de afbeelding te uploaden op ware grootte. Dus op het formaat zoals je het in de applicatie wilt gebruiken. Wanneer je de afbeelding in de applicatie verkleint zoals te zien in het screenshot bij punt 4 van dit artikel kan er kwaliteitverlies van de afbeelding optreden.

6. Wanneer de afbeelding geplaatst is klik je op de diskette blobid4.png om op te slaan.

Je wordt teruggestuurd naar het overzicht waar je alle logo's kunt terug vinden. In het overzicht kun je op de naam van een bestand klikken om het te downloaden.

Ga naar het artikel Sjabloongenerator om te lezen hoe je logo's kunt toepassen in uw standaard brieven/sjablonen.