Downloadcentrum

In VerzuimSignaal is het mogelijk om bestanden als download beschikbaar te stellen aan gebruikers. Deze downloads worden getoond in het Dashboard van de gebruiker. Je kunt bijvoorbeeld de eigen handleidingen ter beschikking stellen of een lijst met tarieven bijvoorbeeld.

Om downloads beschikbaar te stellen aan de gebruikers in de VerzuimSignaal omgeving volg je de volgen stappen.

1. Ga naar de accountnaam rechts bovenin VerzuimSignaal. In het menu wat getoond wordt klik je op Applicatie instellingen.

2.  Scroll door naar het onderdeel Informatie en downloads en klik op Downloadcentrum. Een lijst met eventueel eerder geplaatste downloads wordt getoond.

download.jfif

3. Klik op de groene plus blobid0.png om een nieuwe download toe te voegen.

4. Kies een weergavenaam van de download en upload een bestand van jouw computer.

5. Klik op de diskette om de download blobid3.png op te slaan.

Klik op het tabblad Vandaag, het Dashboard wordt geopend. Hier zie je nu de nieuwe download in het downloadcentrum van het dashboard staan. Andere VerzuimSignaal gebruikers in de omgeving zien deze downloads ook en kunnen erop klikken om het bestand te downloaden.