Nieuwsberichten

In VerzuimSignaal kunt u nieuwsberichten schrijven die vervolgens bij alle gebruikers in uw omgeving zichtbaar worden op het Dashboard van de gebruikers. In dit artikel omschrijven we hoe u nieuwsberichten kunt aanmaken.

1. Ga met uw muis naar uw accountnaam rechts bovenin VerzuimSignaal. In het menu wat getoond wordt klikt u op Applicatie instellingen.

2. Scroll door naar het onderdeel Informatie en downloads en klik op Nieuwsberichten.

3. U komt in een lijst waar uw nieuwsberichten normaliter staan en te beheren zijn. Klik in dit overzicht op de groene plus download__32_.png om een nieuw nieuwsbericht toe te voegen.

4. Een tekst editor wordt geopend. Het is verplicht een titel in te vullen voor het nieuws bericht. Dit is immers wat andere gebruikers te zien zijn en waar ze op moeten klikken om het nieuwsbericht te kunnen lezen.

5. Klik op de diskette blobid0.png om uw nieuwsbericht op te slaan. U wordt na het opslaan doorgestuurd naar het overzicht van uw nieuwsberichten.
U kunt uw nieuwsberichten openen om ze aan te passen of te verwijderen blobid1.png.

Als u vervolgens op het tabblad Vandaag klikt in uw applicatie, dan wordt uw Dashboard geopend. U ziet nu uw nieuwsbericht in het nieuwsonderdeel van het dashboard staan. Andere VerzuimSignaal gebruikers in uw omgeving zien uw nieuws bericht ook.
Klik op het nieuwsbericht om het te lezen.