Wachtwoord vergeten

Indien u uw wachtwoord vergeten bent kunt u zelf uw wachtwoord resetten. Dit kan u doen door te klikken op 'Ik kan niet inloggen' in hetzelfde scherm waar u ook uw gebruikersnaam en wachtwoord invult.

Let op: de functie wachtwoord vergeten werkt alleen als het account is gevalideerd. Lees in het help artikel Accountvalidatie hoe je een account kun valideren.

U kunt de wachtwoord vergeten optie als volgt doorlopen:

1. Klik op 'Ik kan niet inloggen'.

2. Klik op 'Nieuw wachtwoord instellen'. Indien u uw gebruikersnaam niet meer weet, dient u contact op te nemen met een applicatiebeheerder van uw Visma Verzuim omgeving.

3. Vul vervolgens uw gebruikersnaam en het e-mailadres in welke u gebruikt heeft tijdens het valideren van uw account, en klik op 'Versturen'.

4. U krijgt vervolgens een e-mail met een link waarmee u een nieuw wachtwoord in kan stellen. Met dit nieuwe wachtwoord kunt u direct inloggen.