Accountvalidatie

Accountvalidatie stelt u in staat om, indien u uw wachtwoord bent vergeten, automatisch een nieuw wachtwoord aan te vragen. Het valideren van uw account is verplicht en voltooit u automatisch wanneer u voor het eerst inlogt in VerzuimSignaal. U kunt de accountvalidatie als volgt doorlopen:

1. Log in op VerzuimSignaal met uw gebruikersnaam en wachtwoord.

2. Na het inloggen krijgt u vervolgens onderstaand scherm te zien. U dient hier uw e-mailadres in te vullen, en vervolgens klikt u op de knop 'Stuur Verificatiecode'.

3. U krijgt vervolgens onderstaande e-mail toegestuurd, met een verificatiecode. Deze code vult u in in het veld 'Verificatiecode' van bovenstaande screenshot. (let op: deze code is een voorbeeld, u ontvangt een eigen code per e-mail). Ten slotte klikt u op 'Volgende' om uw account te valideren.

4. Hiermee bent u aan het einde van de accountvalidatie, en is uw account gevalideerd en kunt u de wachtwoord vergeten mogelijkheid gebruiken.