Wachtwoord vergeten

Wachtwoord vergeten?

Als u uw wachtwoord bent vergeten, dan kunt u gebruik maken van de wachtwoord vergeten functie.

Let op: de wachtwoord vergeten functie werkt alleen als u uw VerzuimSignaal account hebt gevalideerd.

Als u op deze optie klikt dient u uw gebruikersnaam en e-mail adres in te voeren. Als u op Verstuur klikt ontvangt u een e-mail.

Als u op de link klikt wordt u doorgestuurd naar de VerzuimSignaal validatie pagina.

Hier dient u uw gebruikersnaam in te voeren en vervolgens tweemaal uw nieuwe wachtwoord.
Klik op Wijzig wachtwoord om uw nieuwe wachtwoord op te slaan.
Ga vervolgens terug naar www.verzuimsignaal2.nl (of medisch.verzuimsignaal2.nl als u medische gebruiker bent) en log in met uw nieuwe wachtwoord.