Wanneer is BlueVi beschikbaar?

In april hebben we onze nieuwe productnaam bekend gemaakt: BlueVi. BlueVi is een innovatief product met de kernfunctionaliteiten van Visma Verzuim DWC, geoptimaliseerd met functionaliteiten van Visma Verzuim VZS, een integratie met Veilig Digitaal Dossier, een nieuwe user interface (UI) en als stabiel platform de public cloud van Microsoft Azure om klaar te zijn voor de toekomst.

Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan het platform en de applicatie om de eerste klanten hierop te verwelkomen. Voor klanten die gebruikmaken van Visma Verzuim DWC wordt de overstap naar BlueVi vanaf juli 2024 opgestart. Aansluitend kunnen ook nieuwe klanten ge-onboard worden op BlueVi. Vanaf het derde kwartaal verwachten we ook de eerste klanten die gebruikmaken van Visma Verzuim VZS over te zetten naar BlueVi. Deze overstap is uiteraard geheel vrijwillig en vindt alleen plaats als je als klant aangeeft dat je de overstap graag wil maken.
Omdat het overstappen naar BlueVi een belangrijke stap is, willen we deze overstap zo goed en eenvoudig mogelijk aanbieden. Daarom is Visma Verzuim op dit moment met meerdere Visma Verzuim VZS klanten in gesprek om de overstapservice verder vorm te geven op het gebied van datakwaliteit, inrichting, integraties, communicatie- en gebruikersmaterialen en uiteraard de data zelf.

Via onze product updates, nieuwsbrieven, periodieke webinars en persoonlijk contact houden we jullie op de hoogte van de ontwikkelingen en de voortgang!