Opnieuw registreren Manager App na beveiligingsupdate

Naar aanleiding van een beveiligingsupdate op onze Manager App dienen bestaande gebruikers zich opnieuw te registreren.

Dit geldt alleen voor gebruikers met een Apple telefoon. Dit geldt niet voor gebruikers met een Android telefoon.

Onze servicedesk kan de registratie niet voor een gebruiker uitvoeren. Alleen de gebruiker in kwestie kan deze registratie en uitvoeren en voltooien.

Wanneer je vragen krijgt van gebruikers, omdat zij niet (meer) weten hoe de registratie moet worden uitgevoerd, dan kun je de gebruiker voorzien van de handleiding die is bijgevoegd bij dit artikel.