UWV wijzigt formulieren Plan van Aanpak en (Eerstejaars)evaluatie per 1 juli

Vanaf 1 juli 2023 moet ook de visie van de werknemer worden vermeld in het Plan van Aanpak en de (Eerstejaars)evaluatie. Dit betekent een aanpassing van de formulieren. Aangezien deze formulieren pas per 1 juli beschikbaar zijn, kunnen wij de aanpassingen pas vanaf die datum programmeren. We informeren je uiteraard op het moment dat de formulieren beschikbaar zijn in Visma Verzuim.