Visma Tip: Beheer van medische termen

Visma Verzuim VZS beschikt over een standaardlijst met medische termen die niet gebruikt mogen worden bij het maken van notities en documenten in het re-integratiedossier. Deze termen mogen uitsluitend worden gebruikt in het medisch dossier. Uiteraard is het van belang om deze lijst goed te onderhouden, zodat er geen termen worden gebruikt van medische aard waar dat niet de bedoeling is.

Visma Verzuim VZS beschikt zelf al over een uitgebreide lijst van meer dan 2000 medische termen. Deze kunnen in een keer aangevinkt worden om deze te activeren. Ook is het mogelijk om zelf woorden toe te voegen aan de lijst. Hoe de applicatiebeheerder deze lijst up-to-date kan houden lees je via onderstaande instructie.

• Ga naar Applicatie instellingen > Stamgegevens > Validatie (medische) termen.

• Klik vervolgens op de + (Woord toevoegen) om een nieuwe medische term toe te voegen

• Vul de medische term, eventueel een betekenis en klik op Opslaan. De medische term is daarna standaard aangevinkt en actief.

Wanneer de aangevinkte medische termen worden gebruikt bij een notitie of document in het normale dossier, volgt de volgende melding tijdens het opslaan: