Visma Verzuim Connect

Op donderdag 17 november 2022 vindt Visma Verzuim Connect 2022 plaats!

Tijdens dit event maak je kennis met de laatste trends en ontwikkelingen binnen verzuimmanagement, ontvang je tips en tricks over de software en is het uiteraard mogelijk om te netwerken met andere HR-professionals. Dit wil je natuurlijk niet missen!

Zie ik je daar?

Schrijf je nu in via de onderstaande link: https://vismaverzuim.com/evenementen/visma-verzuim-connect/