17-9-2024 - Afdelingen staan verkeerd (SIVI)

In omgevingen die gebruik maken van een SIVI koppeling, is er mogelijk sprake van dubbele afdelingen die rechtstreeks onder een holding worden geplaatst. Hierbij worden onderliggende werknemers telkens verplaatst naar de via de koppeling nieuw aangemaakte afdeling.

Wij zijn op de hoogte van dit probleem en werken momenteel aan een oplossing. De huidige verwachting is woensdag 18 september met een volgende update te kunnen komen.

Update 18-09-2024 09:45 uur: De oorzaak heeft te maken met de SIVI 2021 release die op 10 september is doorgevoerd. Deze release wordt vandaag om 11:30 uur teruggedraaid.

Update 18-09-2024 11:30 uur: De release is teruggedraaid. De koppelingen draaien weer als normaal.

Update 18-09-2024 13:45 uur: Met de release van SIVI 2021 op 10 september zat in de code een deel van SIVI 2017 in de weg. Daarom is besloten de release terug te draaien. De koppelingen draaien inmiddels weer naar behoren.

De berichten die sinds 10 september zijn uitgevallen, worden momenteel geïdentificeerd en geanalyseerd. Daarna kunnen de berichten opnieuw door de koppeling worden verwerkt. Omdat dit een behoorlijke klus is, is de verwachting dat de onverwerkte berichten begin komende week opnieuw via de koppeling worden aangeboden.

Op dit moment worden bij de geraakte omgevingen de dubbele afdelingen uitgezocht, waarbij naar alle waarschijnlijkheid later vandaag de omgevingen worden opgeruimd.

Update 19-09-2024 11:30 uur: Het opschonen van de afdelingen duurt langer dan verwacht. Zodra dit is uitgevoerd, wordt er weer een update in dit artikel geplaatst.