11-9-2024 - Ticket indienen momenteel niet mogelijk (opgelost)

Het indienen van een ticket via Zendesk is momenteel niet mogelijk. Na het verzenden volgt er een foutmelding ("detail":"Rate limited by Zendesk edge protection","status":"429","title":"Automated response").

Er lijkt een probleem te zijn bij Zendesk. We laten het weten als dit opgelost is. Onze excuses voor het ongemak.

UPDATE 11:40 uur: het probleem is zojuist opgelost, waardoor er weer tickets ingediend kunnen worden.