Problemen SFTP server in- en uitgaand

Er zijn problemen met onze SFTP server, waardoor veel koppelingen niet kunnen draaien. Dit geldt zowel voor de ingaande als uitgaande koppelingen die gebruikmaken van de SFTP server.

De problemen zijn geïdentificeerd en we werken aan het oplossen hiervan. Het heeft meerdere oorzaken. Alles op de webservers draait wel gewoon. Morgen doen wij hier weer een update over de stand van zaken. Onze excuses voor het ongemak.

UPDATE 4-7-2024 om 8.30 uur: het probleem met de SFTP is gisteravond opgelost voor de uitgaande koppelingen en de bestanden zijn opnieuw aangeboden. Voor de ingaande koppelingen werken wij vandaag verder aan een oplossing.

UPDATE 8-7-2024 om 10.30 uur: de problemen zijn donderdag en vrijdag verder opgelost, waardoor onze SFTP server voor ingaande koppelingen ook weer te bereiken is.