Verstoring SIVI exports (opgelost)

5-4-2024 - De SIVI export koppelingen hebben momenteel hinder van vertraging, waardoor berichten soms niet op dezelfde dag verzonden worden. We verwachten hier volgende week een oplossing voor te vinden. Onze excuses voor het ongemak.

UPDATE 10-4-2024 om 9.00 uur - We hebben gisteravond een change naar productie gebracht om het probleem op te lossen. Helaas heeft dit niet het gewenste effect gehad. Daarom wordt er verder onderzoek gedaan naar de juiste oplossing.

UPDATE 10-4-2024 om 14.00 uur - We hebben nu wel een geslaagde fix kunnen doen waarmee het probleem opgelost is. Er moet wel een inhaalslag gemaakt worden. We gaan alles de komende dagen daarom opnieuw aanbieden/versturen, zodat er geen zaken gemist worden. Dat betekent dat meldingen dubbel aangeboden kunnen worden. Waarschijnlijk worden deze dan wel afgevangen bij de ontvangende partij als het al in goede orde ontvangen is.